Empire of meat

Bečarević d.o.o. je više od mesnice.

Delikatesni proizvodi prve halal certificirane mesne industrije osvajaju tržište.

Ovo je moderna interpretacija tradicionalne, porodične prerade mesa u kojoj se čuvaju tajni recepti mesnih delikatesa koji se mogu probati i u mnogim premium proizvodima BiH brendova. Ova kompanija svoje proizvode distribuira širom Bosne i Hercegovine. Do sada je razvila veliki broj standardizovanih proizvoda. Svi njihovi proizvodi se izrađuju od visokokvalitetnog halal mesa i ono što ih izdvaja na tržištu jeste posebitost njihovog sastava. Naime, delicije ove mesne industrije su visokoproteinskog sastava, bez dodatnih boja i aditiva. Stoga, pogodni su za ishranu profesionalnih sportista, trudnica i djece. Od samog početka, mesnica Bečarević se izdvojila na tržištu po vrhunskoj preradi mesa i izuzetnom kvalitetu koji pruža. Naš cilj je da gastronomskoj sceni ponudimo najkvalitetnije meso direktno iz najprestižnijih svjetskih menija i doprinesemo razvoju BiH mesne industrije. Bećarević mesnice su rebrandirane u Empire of meat brand.

1
godina kvalitete

Bečarević d.o.o. posjeduje preradu mesa najveće kvalitete i prva je halal certificirana mesnica u Bosni i Hercegovini koja je implementirala halal i haccap kvalitetu još 2007. godine.

1
Prodavnice

Bečarević d.o.o posjeduje tri maloprodajne poslovnice na području Opštine Centar. Derebent 34; 033 443 888, Zaima Šarca; 061 210 928 i Kemal Begova; 060 323 51 49

1
proizvoda

Ishrana profesionalnih sportista, trudnica i djece su prioritet Empire of meat branda. Od samog početka, mesnica Bečarević se izdvojila na tržištu po vrhunskoj preradi mesa i izuzetnom kvalitetu koji pruža.

Poboljšajte zdravlje uz suplementaciju

Uz meso i mesne proizvode nudimo i najkvalitetnije proizvode u vidu sumplementacije.

Selected.ba webshop Vam omogućuje kupovinu suplemenata NAJVEĆE KVALITETE

PROTEINA
KREATINA
MULTIVITAMINA
MINERALA
OMEGA-3

1
RAZLIČITIH UKUSA KDF PROTEINA
1 %
ZDRAVE MASTI KOKOSOVOG ULJA
1 %
CREATINE - PINA COLADA UKUS
1 mg
BCAA

Empire of Meat's Choice